Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitreiking op 21 september

Finalisten Gaia Green Awards bekend

De vakjury heeft de finalisten van de Gaia Green Awards 2021 aangewezen. De jury had de uitdaging om uit de 5 genomineerden per categorie een drietal finalisten te selecteren. De 3 finalisten per categorie zijn als volgt vastgesteld:

In de categorie Strandpaviljoens maken The Shore Scheveningen, Beach Inn IJmuiden en The Spot Zandvoort kans. In de categorie Hotels zijn Stayokay Terschelling, Hotel Pincoffs Rotterdam en Van Rossum & Stadshotel Woerden genomineerd en in de categorie Restaurants selecteerde de vakjury Café de Ceuvel Amsterdam, Villa Ockenburgh Den Haag en Paviljoen Pampus Muiden.

De winnaars van de Gaia Green Awards 2020 

Uitreiking Gastvrij Rotterdam
De vakjury wijst per categorie één winnaar aan op basis van de informatie uit de voorrondes en de mystery visit. Alle finalisten worden de komende zomer bezocht door een mystery visitor die de finalisten op duurzaamheid gaat beoordelen. Ook wordt er gekeken naar de publieksstemmen die de finalisten zelf actief kunnen verkrijgen. Tot 20 augustus kunnen de finalisten publieksstemmen verzamelen.

Er kan gestemd worden via deze link. De jury neemt de publieksstemmen mee in het aanwijzen van de uiteindelijke winnaars. Ook ontvangt de finalist met de meeste publieksstemmen de Publieksprijs. 

De uiteindelijke winnaars worden op dinsdag 21 september 2021, tijdens de tweede beursdag van Gastvrij Rotterdam, bekend gemaakt door de vakjury op het DSNM! Paviljoen.

Nieuw: Plasticvrij Award
Naast de vijf bestaande awards wordt in 2021 een nieuwe award toegevoegd: de Plasticvrij Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan de horecalocatie die de meeste stappen heeft gezet in het plasticvrij krijgen van de horecalocatie. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de inspanningen die de horecalocatie heeft verricht in het voorkomen van het gebruik van plastic productverpakkingen, zowel bij leveringen van leveranciers als het uitbannen van Single-Use plastics.

Voor meer informatie
Gaia Green Awards
www.gaiagreenawards.nl

Publicatiedatum: