Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Upside introduceert Frik’n Long en Cevapcici

De langste vegan worst van Nederland en een klassieker uit de Balkan

Na de succesvolle start van Upside een jaar geleden met de drie varianten Red Herbs, Roasted Veggies en Salty Spices wordt het assortiment nu uitgebreid met twee nieuwe varianten. Upside introduceert de Frik’n Long en de Cevapcici.

Frik’n Long
De langste vegan worst van Nederland en misschien wel van Europa. Qua smaak een mix van een saucijs en een bratwurst. Met zijn 22,5 centimeter kan de Frik’n Long worden gebakken, gegrild of op de BBQ.

Cevapcici
Daarnaast heeft Upside een klassieker uit de Balkan vegan gemaakt: de Cevapcici. Worsten gemaakt van gehakt, bij Upside van vegan gehakt. Cevapcici wordt in de Balkan vaak gegeten op een pita broodje met sla en knoflooksaus.

Korte keten en lokale ingrediënten
Beide worsten zijn gemaakt van Europese lupine en seitan. Lupine is een gezonde basis voor onze worsten. Het bevat van nature veel eiwitten, ijzer en zink. De ingrediënten van de worsten worden in een straal van dertig kilometer van Upside’s plantaardige worstenfabriek geoogst.

De worsten van Upside zijn verkrijgbaar bij zowel Odin als Udea (Ekoplaza).

Voor meer informatie:

Upside
0622563111
hallo@upside-plantbased.com  

Publicatiedatum: