Dutch Food Week maakt eerste partner #DFW2021 bekend: St. Hendrick/Westfort

De eerste #DFW2021-partner is bekend: St. Hendrick/Westfort. Oprichter en pionier Henk van Oers is al ruim 40 jaar actief in biologisch vlees. De biologische landbouw is zijn vertrekpunt geweest, het maken van eerlijke, lekkere worsten en hammen het doel. Vandaag werden in IJsselstein de handtekeningen voor de samenwerking gezet door oprichter Henk van Oers, Bert van Wanrooij van Dutch Food Week en Doris Hoefnagels van Westfort.

Henk van Oers, Doris Hoefnagels en Bert van Wanrooij. 

Tijdens #DFW2020 maakte men al kennis met Henk, die zijn passie en respect voor dieren graag deelt: kijk dit interview even terug:

Samenwerking
De komende periode werken St. Hendrick/Westfort en Dutch Food Week samen om de heldere visie van deze organisaties over te brengen via de verschillende kanalen. "Het maken van lekkere biologische worsten en hammen met de echte smaak. Zodat iedereen kan genieten van de heerlijke smaak van pure producten en omdat zo steeds meer boeren hun werk biologisch kunnen gaan doen", zegt Henk van Oers. St. Hendrick en Westfort zijn betrokken bij de organisatie en activatie rondom #DFW2021: collega Doris Hoefnagels gaat binnen de eigen organisatie intensief aan de slag met de organisatie van #DFW2021.

Over St. Hendrick
St. Hendrick is het biologische merk van het bedrijf Deli Harmony, in 2006 door Henk van Oers opgericht. Een kleinschalig bedrijf met een duidelijke visie: het maken van biologische hammen en worsten met de lekkerste smaak van de beste kwaliteit. Deli Harmony werkt nauw samen met biologische boeren die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor dierenwelzijn, milieu, natuur en landschap.

Over Westfort
Westfort Vleesproducten is een familiebedrijf dat al generaties lang gespecialiseerd is in de verwerking van varkensvlees. Westfort realiseert tussen 2014 en medio 2021 in IJsselstein één van de modernste vleesverwerkingslocaties met geïntegreerd vrieshuis wereldwijd.

Voor meer informatie:

h.v.oers@deliharmony.nl 
www.deliharmony.nl 

info@dutchfoodweek.nl 
www.dutchfoodweek.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven