"Mensen blijven altijd friet eten, dat helpt ons zeker door deze crisis heen"

Dapp Frietwinkel in Leiden verder als franchise

Tholen - Per 1 maart neemt Thijs Boom de Dapp Frietwinkel in Leiden over. Hiermee gaat Thijs officieel als zelfstandig ondernemer aan de slag in de vorm van een franchise, zo maakte Dapp eerder vanmiddag bekend op LinkedIn. Ruim twee jaar werkten Siem van Bruggen en Thijs samen met het team aan de groei van Dapp Frietwinkel in Leiden. Siem (links op de foto, #fotoisnogprecorona) geeft aan heel blij te zijn met deze stap. "We hadden van begin af aan de ambitie om ook van deze vestiging een franchise te maken. Dit is het resultaat van een mooie intensieve samenwerking."

Dapp Frietwinkel in Leiden opende op zaterdag 31 maart 2018. De Frietwinkel is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Aalmarkt 14. Siem gaf toen al aan dat het om een mooi oud pand op een zichtlocatie gaat. Dit heeft de zaak dus zeker geen windeieren gelegd.

Siem vertelt dat de coronacrisis de nodige uitdagingen met zich meebrengt, maar dat Dapp zich er goed doorheen slaat. "Vorig jaar stond onze Frietfiets op slechts 60 evenementen, waar dat er normaal zo'n 600 zijn. We zijn van start gegaan met een bezorgservice en dit draait heel goed. Met de elektrische fiets bezorgen we onze biologische friet en snacks in Utrecht en Leiden. De fietsen rijden van 16 uur tot 21 uur af en aan. Dit is dus zeker een goede zet geweest. In Utrecht rijden er 3 fietsen en in Leiden 2. Toen ik begon met Dapp Frietfiets was dit onder meer vanuit de overtuiging dat mensen altijd friet blijven eten. Dat feit helpt ons zeker door deze crisis heen."

Voor meer informatie: siem@frietfiets.nl en www.frietwinkel.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven