Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ellen Winkel neemt coördinatietaken van Luc Ambagts waar

BD-Vereniging verhuisd naar Landgoed Kraaybeekerhof

De BD-Vereniging is eind januari verhuisd naar Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen en is lid geworden van Coöperatie Kraaybeekerhof. De BD-Vereniging heeft een kantoor op de eerste verdieping van het Koetshuis (hoofdgebouw), dus naast Stichting Demeter. Beide organisaties willen meer gaan samenwerken en gaan de ondersteunende functies (ledenadministratie en financiële administratie) combineren. In het Koetshuis komt ook een kantine en er zijn meerdere mogelijkheden voor bijeenkomsten.

Het Koetshuis.

In 1977 is het 'studiecentrum Kraaybeekerhof' opgericht als onderdeel van de BD-Vereniging. Later is Kraaybeekerhof als studiecentrum zelfstandig verder gegaan. Nu heeft de BD-Vereniging zich weer met deze plek verbonden. Het nieuwe adres is: Diederichslaan 25c, 3971 PA Driebergen

De laatste tijd was de BD-Vereniging slecht bereikbaar. Beleidsmedewerker Luc Ambagts is ziek gemeld. Sinds 1 februari neemt Ellen Winkel de coördinatietaken van Luc waar. Zij werkt op maandag en donderdag en is bereikbaar via ellen.winkel@bdvereniging.nl. Telefonisch blijft de BD-Vereniging bereikbaar via 0850 609044.

De taken die Suzanne van Wezel verrichtte (secretariaat, webwinkel en ledenadministratie) worden deels overgeheveld naar Stichting Demeter. Voor algemene vragen kan gemaild worden naar bureau@bdvereniging.nl.

Publicatiedatum: