Nieuwe rolverdeling binnen Bio Partner Schweiz na vertrek Christian Sohm

Meer efficiëntie en kwaliteit voor een sterke biologische vakhandel en verdere ontwikkeling van het commitment. Dat is het motto van het driekoppige management en Andi Lieberherr voor het productassortiment. Bio Partner heeft de draad weer opgepakt en de nieuwe organisatie zal op 1 februari 2021 van start gaan.

In november vorig jaar liet Bio Partner weten dat Christian Sohm, hoofd Assortiment & Marketing, een nieuwe externe uitdaging aangaat. "Elke verandering brengt kansen. We willen deze grijpen. Voor jou, voor ons," is nu de boodschap.

Holistische partner, van het veld tot het bord
Het is de ambitie van de biologische detailhandelaar om klanten meer efficiëntie en kwaliteit te bieden en om zijn inzet voor de versterking van de biologische handel verder te ontwikkelen. Het bedrijf is niet alleen een biologische groothandelaar, maar streeft er ook naar een holistische partner te zijn, van het veld tot het bord.

"Deze verbintenis is gebaseerd op verschillende hoekstenen. Wij ondersteunen zelfstandige ondernemers, bieden opvolgings-oplossingen voor biologische speciaalzaken en creëren ook nieuwe biologische speciaalzaken op plaatsen waar er potentieel is. Wij doen dit op een bewuste manier in overleg en geven transparante informatie."

Managementteam
De nieuwe organisatie is de weerspiegeling van deze richting. Bio Partner heeft een hoog tempo ingezet, dat wordt volgehouden door het goed gecoördineerde managementteam bestaande uit Manuela Kägi, Rolf Langenegger en Thomas Steiner.

Andi Lieberherr
"De divisie Assortiment & Inkoop staat aan de basis van het huidige en toekomstige marktsucces van de biologische vakhandel," zo meldt het bedrijf verder. "Wij zijn blij dat we onze medewerker Andi Lieberherr hiervoor hebben kunnen winnen. Een professional met een ruime ervaring, een netwerker, die betrokken is en met heel zijn hart zijn werk tot een succes maakt."

Tenslotte is Christian Sohm met ingang van 31 januari officieel uit dienst. "Wij danken Christian voor het werk dat hij heeft verricht, vooral tijdens het laatste uitzonderlijke jaar. Voor zijn toekomst, zowel privé als zakelijk, wensen wij hem het allerbeste."

Verdere informatie:
www.biopartner.ch


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven