Take-away vanuit de tent

Tholen – Biologische oliebollen, een warme kom snert of een stoofpotje van bospaddenstoelen, bij theatercafé Beaufort is het allemaal te krijgen. Echter wordt het nu niet binnen geserveerd, maar buiten in de oude carrouseltent. Lekker, na een stevige boswandeling.

De oude carrouseltent stamt uit 1900 en doet nu dienst als take-away.

Café Beaufort is het eerste theatercafé met een EKO-keurmerk GOUD voor de horeca. “Het café is normaal zeven dagen per week open. Toen we in oktober door de maatregelen de deuren moesten sluiten, hebben we deze take-away bedacht”, vertelt eigenaresse Lidwien Vork. Sinds het kabinet maandag 14 november de maatregelen aan heeft gescherpt, moest ook het theater, wat tot dan dertig mensen per voorstelling mocht ontvangen, ook dicht.

Iedere dag geopend
Alle aandacht gaat nu naar de take-away. Behalve een warme hap of drank zijn er ook broodjes en biologische taarten van de Veldkeuken te koop. De take-away is elke dag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, ook met Kerst en Nieuwjaarsdag.

Voor meer informatie:
Café Beaufort
Woudenbergseweg 70
3711 AB Austerlitz
www.cafe-beaufort.nl/take-away-beaufort

Theater Beauforthuis
www.beauforthuis.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.