Kleinstesoepfabriek:

"20% van de voorraad was binnen 4 uur verkocht dankzij social media"

Kleinstesoepfabriek zet zich in voor duurzaamheid. Zo proberen ze ook om voedselverspilling te voorkomen. Er bleef een restant van de biologische curry-kokossoep (ook bekend als de Madras Medley) op voorraad staan, die weg moest wegens een korte houdbaarheidsdatum en een Duits etiket. Er werd een verzoek geplaatst op de social media kanalen van Kleinstesoepfabriek waarin de volgers werden gevraagd een bijdrage te leveren om voedselverspilling te voorkomen. "Er wordt ontzettend enthousiast gereageerd en dit heeft ertoe geleid dat meer dan 20% van de voorraad binnen vier uur is verkocht", zegt het bedrijf. 

"Over de biologische curry-kokossoep: Het recept voor deze traditionele Indiase soep komt uit het gebied rondom Madras. Lekker romig door de toevoeging van kokosmelk. Door de verse bladkoriander en groene chili ontstaat een lichtpittige kikkererwtencurry. Onverdund is deze soep dan ook heerlijk te gebruiken als currygerecht", aldus Kleinstesoepfabriek. 

Voor meer informatie: 

Kleinstesoepfabriek
Kapteynlaan 1
9351 VG Leek
+31(0) 594 514 797
https://kleinstesoepfabriek.nl/product/duits-etiket-opop-bio-curry-kokossoep-madras-medley/  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.