Twee nieuwe tofu's van De Hobbit: Curry en Hazelnoot

"Kan gewoon niet misgaan, want de smaak zit er al in"

Tholen - De Hobbit heeft twee nieuwe biologische tofu's ontwikkeld: Tofu Curry en Tofu Hazelnoot. "We horen consumenten vaak zeggen dat ze het lastig vinden om tofu lekker op smaak te brengen. Met deze producten kan het gewoon niet mis gaan, want de smaak zit er al in", vertelt Edith Gomes namens de in Maldegem (België) gevestigde producent van biologische vleesvervangers.

Edith: "Deze nieuwe producten zijn echt verrassend van smaak en heel eenvoudig in gebruik." De op smaak gebrachte tofu met curry kan zowel rauw als gebakken geconsumeerd worden. De Tofu Hazelnoten is al voorgebakken. "Mede daardoor heeft deze tofu een bepaalde stevigheid die zelfs niet op tofu lijkt. De textuur van de tofu met hazelnoten zorgt ervoor dat je hem gewoon in plakjes kunt snijden en op dezelfde manier als plakjes kaas kan gebruiken."

De currytofu heeft een frisse gele kleur. Deze past in Oosterse gerechten, met bijvoorbeeld couscous, dadels, rozijnen of geroosterde pijnboompitten. Of wat te denken van een curry-dadel-spread als broodbeleg? De hazelnotentofu kan rauw als broodbeleg gebruikt worden of in kleine blokjes als topping in een salade. Ook kun je er voor kiezen om hem kort te bakken in een pan met een beetje olie. Edith vult aan: "Ook het BBQ-seizoen is in volle gang, al laat de zon vandaag op zich wachten... Wie zegt dat een plantaardige BBQ moeilijk is? Beide tofu's zijn uiterst geschikt om brochettes van te maken."

De tofu is per 8 stuks verpakt (Tofu Curry 250 gram x8, Tofu Hazelnoot 200 gram x8). De consumentenadviesprijs per stuk bedraagt 3,60 euro. De producten zijn nu al in België in de natuurvoedingswinkels verkrijgbaar.

Voor meer informatie:

Edith Gomes
De Hobbit
Nijverheidslaan 7-9
9990 Maldegem (België)
0032 494987807
edith@hobbit.be  
www.hobbit.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.