Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JetDrinks zoekt meer dan ooit de samenwerking

"Veel horecaondernemers verduurzamen juist nu hun concept"

Tholen - Het in Weesp gevestigde JetDrinks werd hard getroffen door de coronacrisis. Vanwege het sluiten van horeca en bedrijven viel meer dan de helft van de omzet weg. Om toch enige omzet te genereren stelde JetDrinks allerlei pakketten samen, waaronder snackboxen en thuiswerkpakketten. Hoe gaat het nu, een paar weken na de heropening van de horeca? Jelle Schmidt: "We zullen onze omzet van vorig jaar niet gaan halen, maar overall valt het heel erg mee. Ook de pakketten lopen nog goed door."

Samenwerking met horeca
Toen duidelijk werd dat de horeca weer open mocht vanaf 1 juni benadrukte JetDrinks het belang van samenwerking om door deze moeilijke tijd heen te komen. "Om met onze klanten mee te denken hadden we van begin mei tot en met halverwege juni 7 aanbiedingen tegelijk lopen."

Ze merken bij JetDrinks dat de interactie met klanten weer goed op gang komt. "Vooral in het centrum van Amsterdam zijn veel horecaondernemers bezig met het aanpassen en verduurzamen van hun concepten. Velen van hen zijn gericht op toeristen en hebben hier nu dus extra tijd voor. Zij willen echt verandering brengen en zoeken daarvoor naar duurzame food producten met een mooi verhaal. Deze ondernemers weten ons al prima te vinden. Wat dat betreft zitten wij in de goede hoek. Ik verwacht dat deze activiteiten ook alleen maar zullen gaan toenemen."

Wisselend gestemd
Jelle geeft aan dat niet alle horecaondernemers positief gestemd zijn. "Het is heel wisselend. Sommige zaken zijn inmiddels al weer gesloten. Over het algemeen hebben we wel het idee dat iedereen er wat van probeert te maken. Het is echt aan de ondernemer zelf om er iets van te maken, al begrijpen wij na de laatste paar maanden beter dan ooit hoe lastig het kan zijn. Een deel van de zaken heeft bijvoorbeeld alleen al vanwege de sluiting tijdens de meivakantie een groot deel van haar jaarinkomsten misgelopen."

Bij JetDrinks zijn ze erg benieuwd wat de toekomst gaat brengen. "Kijk alleen maar naar take away, wat gaat dit met de markt doen?" Voor Jelle blijft voorop staan dat JetDrinks haar eigen koers blijft varen. "We houden de trends in de gaten en kijken naar het merk en het verhaal er achter."

Voor meer informatie:

Jelle Schmidt
JetDrinks
Rijnkade 16
1382 GS Weesp
0294 255853
06 19618396
[email protected]
www.jetdrinks.nl