Odin voegt biologische vleesvervangers Upside toe aan assortiment

Gertjan, Dirk en Erik, de drie oprichters van Upside Plantbased zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Odin. "We zijn enorm blij met het vertrouwen van Odin om samen met ons Upside verder te gaan bouwen in de biologische markt", aldus Dirk Schnellen.

Sinds de lancering in februari 2020 neemt de vraag naar Upside wekelijks toe. "Odin biedt ons de kans om de groei van Upside nog verder te versnellen. Naast groei in distributie krijgen we nu ook meer mogelijkheden om onze consumenten kennis te laten maken met de biologische, plantaardige en vegan worstjes van Upside. Zowel de Roasted Veggies als de Red Herbs variant zullen vanaf deze week bestelbaar zijn bij Odin."

"Worsten met smaak"
"De vraag naar vleesvangers groeit enorm. Maar het aanbod worsten blijft daarbij behoorlijk achter. Zeker als het gaat om verschillende smaken en soorten. Bij Upside maken we stevige vegan worsten met verschillende soorten smaken. Goed gekruid, met toegevoegde groenten, rijk aan proteïne en helemaal biologisch. En dus met ingrediënten van Europese bodem. We halen onze lupine en tarwe uit de buurt van onze plantaardige worstenfabriek", aldus Dirk. 

Voor meer informatie:

Upside
0622563111
hallo@upside-plantbased.com  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.