Spaanse start-up bezorgt maandelijks pakket bio-paddenstoelen aan huis

De Spaanse startup is gestart met de aan huis levering van vers gesneden paddenstoelen. De consument kan een abonnement nemen en ontvangt dan eens per maand een doos van 1,5 kilo verse bio-paddenstoelen van verschillende types.

Na de lancering van een zelfteeltkit voor bio-paddenstoelen heeft EntreSetas besloten zijn producten ook online te verkopen. De verpakkingen voor dit nieuwe verkoopformaat worden gemaakt van duurzame materialen, zoals hout of organisch plastic.

Het bedrijf uit het Spaanse Palencia (niet te verwarren met Valencia, n.v.d.r), is ook lid van Ruraltivity, het platform dat startups op het platteland ondersteunt.

Nazaret Mateos, directeur van EntreSetas, legt uit dat geïnteresseerden zich kunnen inschrijven op de website van het bedrijf, www.entresetas.com, maar dat de aan huis levering van de paddenstoelen lang niet het enige voordeel is voor abonnees. "Ze krijgen een voorkeursbehandeling wanneer bepaalde seizoenspaddenstoelen schaars zijn, wanneer we een loting houden van producten wordt hun naam steevast in de trommel gegooid en af en toe krijgen ze ook een cadeautje. Maar bovenal, ze hoeven zich geen zorgen meer te maken over dit deel van de boodschappenlijst." 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven