Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LandgoedKeuken Utrecht vanaf 1 juni weer open

Welkomstdrankje voor eerste klanten na heropening

Vanaf 1 juni aanstaande kun je weer  ontbijten, koffiedrinken, lunchen en borrelen, zowel binnen als buiten bij LandgoedKeuken Utrecht. Om te vieren dat de horeca weer open mag, krijgen alle gasten van 1 tot en met 7 juni een welkomstdrankje aangeboden bij een ontbijt of lunch.

Het team heeft er zin in en alle maatregelen zijn getroffen om veilig en fijn bij de LandgoedKeuken Utrecht te kunnen verblijven. Volgens de richtlijnen van het RIVM gelden extra huisregels. Zo is reserveren is verplicht: via mail [email protected] , telefonisch (030 - 782 06 86) of bij de deur. Bij aankomst worden gasten ontvangen door een gastheer of -vrouw die een aantal vragen stelt over hun gezondheid. Vervolgens leidt deze de gasten naar een tafel. Wie koorts heeft, verkouden is of zich niet lekker voelt, moet thuisblijven. Er mogen maximaal vier personen aan een tafel, inclusief kinderen of baby's. Om te voorkomen dat mensen elkaar kruisen, zijn er looproutes ingesteld. Men wordt gevraagd 1,5 meter afstand te houden en zoveel mogelijk contactloos te betalen. 

Hygiëne maatregelen
Voor de veiligheid van medewerkers en gasten zullen hygiëne maatregelen strikt worden nageleefd. Medewerkers in de keuken dragen handschoenen, alle medewerkers wassen elke 20 minuten hun handen en oppervlakken, toiletten en handvatten van deuren zullen veelvuldig worden schoongemaakt.

Boodschappen
Sinds begin mei is de LandgoedKeuken Utrecht weer geopend voor dagelijkse boodschappen zoals biologische kaas, jams, chutneys, honing en curds, Lakenvelderrundvlees, koekjes en granola’s van het landgoed, en een breed scala aan biologische producten, huisgemaakte appeltaarten, quiches en desembroden Van Menno.

Take away
De LandgoedKeuken biedt ook take-away koffie, thee, sappen, broodjes, tosti’s, salades, hartige- en appeltaart en op vrijdag en zaterdag een huisgemaakte weekendspecial. Alles dagvers bereid en biologisch. Ook na 1 juni blijft het mogelijk om eten te bestellen en af te halen bij LandgoedKeuken Utrecht.

Steun het landgoed
Met hun aankopen steunen klanten het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, een 900 hectare groot familielandgoed in de Betuwe. Op het landgoed zijn vijf locaties voor feesten en vergaderingen en een pannenkoekenhuis gevestigd, die nu allemaal dicht zijn. Dat betekent dat er veel personeel thuis zit, de inkomsten sterk zijn teruggelopen, terwijl de kosten hoog zijn, ondanks de tegemoetkoming van de overheid. Het landgoed kan alle steun daarom heel goed gebruiken in deze tijd.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl 

Publicatiedatum: