Tweede dag BIOFACH in volle gang

Bio bitte!

Tholen - De tweede dag van de BIOFACH is aangevangen. Veel bedrijven grijpen de beurs aan om nieuwe producten en (vernieuwde) merken te presenteren. Maandag publiceren we een uitgebreide fotoreportage, vandaag alvast een klein voorproefje.

Bezoekers stromen weer binnen op de tweede beursdag.

Dag 1 minder druk
Het leek gisteren minder druk dan de eerste dag van de beurs van vorig jaar. Dat zou ermee te maken kunnen hebben dat er opvallend weinig Scandinaviërs aanwezig zijn, zoals een Nederlandse exposant opmerkte. Net als tijdens de Fruit Logistica in Berlijn vorige week, speelt het corona-virus een rol. Chinese bezoekers zijn schaars.

Team Bonvita viert deze beurs een jubileum: voor de vijfentwintigste keer staan ze op de BIOFACH. "De eerste beurzen draaiden we in driedelig kostuum om op te vallen", blikte Thijs Schuurman in dit artikel terug.

Holland area
Net als de afgelopen jaren staat het merendeel van de Nederlanders in hal 5. Niet voor niets wordt dit ook wel de 'Holland Area' genoemd. In deze hal werd gisteren de eerste beursdag afgesloten met een Internationale Netwerkreceptie op het Biols-Bionext paviljoen.

The Chalo Company met Alix Janssens, Stijn van Wezemael, Gita Van den Boer, Christophe Van Assche en Martin De Deken. Rechts onderin zijn de blends van peulvruchten, granen en zaden te zien, Organic Rebellious Blends, die tijdens de beurs ze presenteren.

Annemiek van Roekel van Eco Biscuits presenteert het nieuwe merk First Biscuits, dat in de loop van dit jaar op de markt komt.

Feestje
Vanavond worden er tijdens 'BlueNight' op verschillende stands feestjes georganiseerd, waaronder in hal 5. Exhibition Centre Nuremberg is tijdens BlueNight geopend tot 22:00 uur.

Een keynote speech werd gisteren gehouden door Jane Goodall. "If we give nature a chance as shown by organic farming. She is resilient, she will come back", besloot ze. Foto: IFOAM


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven