Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Bioteelt- en Techniekbeurs gelanceerd

Bejo Benelux, Broer en Ceres Horti Advice bundelen hun krachten en introduceren dit najaar een nieuw evenement. Op 12 december 2024 zal de allereerste Bioteelt & Techniekbeurs plaatsvinden van 10:00 tot 22:00 uur bij Broer op de Floraweg 6 te Creil. "De biologische, maar ook de conventionele teler en alle andere belanghebbenden uit de agrarische sector zijn van harte welkom", zo melden de organisatoren.

"Dit nieuwe concept komt voort uit de behoefte aan een platform waar de professionele telers vanuit het hele land elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen delen en netwerken", zo gaan ze verder.

Wat kan men verwachten van dit evenement? Er zijn verschillende exposanten aanwezig, variërend van mechanisatie voor de biologische groenteteelt, toeleveranciers, bewaartechnieken tot adviesdiensten. "Ervaar de nieuwste technieken op het gebied van onkruidbestrijding, robotisering en groenteteelt. Speciale aandacht wordt besteed aan innovaties op het vlak van nieuwe genetica, zaadtechnologie, zoals B-mox® van Bejo, en andere teeltondersteunende maatregelen tijdens het seizoen. En uiteraard is er zoals altijd ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje."

"Om organisatorische redenen worden bezoekers gevraagd zich vooraf aan te melden. De uitnodigingen zullen te zijner tijd verschijnen op de kanalen van de organisatoren."

Voor meer informatie:
Bejo Zaden
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
+31 (0)226 39 61 62
www.bejo.nl

Broer
Kleiakker 1
1619 PD Andijk
+31 (0)228 59 13 94
www.broerbv.nl

Ceres Horti Advice
Mezenlaan 32
1403 BT Bussum
+31 (0) 6 21 16 68 27
[email protected]
www.cereshortiadvice.nl

Publicatiedatum: