Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe vegan spreads en patés

BioToday introduceert verschillende nieuwe vegan producten, namelijk: de vegan patés, de groentespreads en de lijnzaadspreads. Voor bij de borrel, voor op (stok)brood, een cracker of om in te dippen met rauwkost.

Om te beginnen is er de nieuwe BioToday vegan paté. Deze is verkrijgbaar in de smaken amandel-wortel, champignon, kruiden en shiitake. De patés zijn vrij van geraffineerde suikers en kunstmatige toevoegingen. Daarnaast zijn ze romig en goed smeerbaar. De blikjes zijn ongeopend houdbaar op kamertemperatuur, dus handig om mee te nemen naar werk, naar een picknick of op vakantie. Het product is biologisch en helemaal veganistisch.

De BioToday groentespreads zitten bomvol vitamines en vezels. Dit komt door de grote hoeveelheid groente die erin is verwerkt. De spreads zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk tomaat-courgette en linzen-paprika. Zo zit er in de smaak tomaat-courgette zo'n 90% groente en peulvruchten en in de smaak linzen-paprika 80%. Daarnaast zijn ze veganistisch en biologisch, bevatten ze geen toegevoegde suikers, zijn ze glutenvrij en vrij van kunstmatige toevoegingen. Verder zijn de spreads smeuïg en goed smeerbaar.

Last but not least, de BioToday lijnzaadspreads. Deze spreads zijn wederom verkrijgbaar in twee verschillende en verrassende smaken, namelijk lijnzaad-karwijzaad spread en lijnzaad-kruiden spread. De spreads zijn 100% plantaardig, biologisch en glutenvrij. Ook bevatten deze spreads, net als alle andere spreads, geen geraffineerde suikers en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

De producten van BioToday zijn onder andere te vinden in de biologische schappen van supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Coop. Ook zijn ze te bestellen via de webshop van de Smaakspecialist. 

Voor meer informatie: www.biotoday.bio 

Publicatiedatum: