Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontdek de nieuwe generatie Qi-boards bij online groothandel Amanvida

Duurzame snijplanken uit één stuk kamferlaurierhout

De juiste snijplank zorgt er ook voor dat je mes scherp blijft en dat je voedsel optimaal gesneden kan worden. Het Qi-board van Amanprana is vervaardigd uit 100% kamferlaurier, dat van nature bacterie- en schimmelwerende etherische oliën bevat en bovendien ook nog eens lief is voor je messen. 

Qi-board: een van nature superhygiënische snijplank
Het mooie van kamferlaurierhout is dat het van nature etherische oliën bevat die bacterie- en schimmelwerend zijn. De oliën maken de snijplanken niet alleen hygiënischer, maar het ruikt ook heerlijk! Deze snijplanken zijn zelfs geschikt voor professioneel gebruik (HACCP-gekeurd). 

Elke nieuwe generatie Qi-boards, handgemaakt uit één stuk hout
Geen planken die samengeperst of gelijmd worden, zoals vaak bij beuken of bamboe snijplanken. Elke snijplank bestaat uit één stuk hout. Hygiënischer én het is ook nog eens beter voor de levensduur van je houten snijplank. Een Qi-board kan je wel 20 jaar intensief gebruiken, als je het regelmatig een goed onderhoud geeft.
Wetenschappelijk onderzoek* bewijst dat snijplanken uit kamferlaurier het meest hygiënische zijn: 3 tot 5 maal minder vatbaar voor schimmels en bacteriën. Hoe kleiner het getal des te hygiënischer de plank.

Onderzoek van Alan Waterson, Southern Cross-University, Lismore, Australië

Groeifactor

Kamferlaurier Qi-board

Ceder snijplank

Kunststof snijplank Glas snijplank
Schimmels 3,3 8,0 9,7 5,7
Bacteriën 0,7 1,7 7,3 8,0

Een duurzame producten met een sterk verhaal
Het Amanprana Qi-board is niet gemaakt uit regenwoud hout. Hier is bewust voor gekozen. De houten snijplank wordt namelijk gemaakt van hout van de uitheemse kamferlaurier aan de Australische oostkust. Deze wordt hier bewust uitgedund om inheemse eucalyptus de kans te geven.


Amanvida groothandel verdeelt naast Amanprana nog 40 andere duurzame merken.

Door een B2B-account ontvangt u ook de maandelijkse promoties (10% extra korting op alle Amanprana Qi-board bijvoorbeeld).

Klik hier om een B2B account aan te maken. 

Voor meer informatie: [email protected] en Amanvida Zakelijk  

Publicatiedatum: