Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Populair plantaardig gehakt binnenkort ook van biologische erwten

ProLaTerre introduceert biologisch en plantaardig gehakt op basis van erwten. Gehakt is gemakkelijk in gebruik en erg populair. Daarom wil ProLaTerre een extra variant bieden naast het al succesvolle Vegan Gehakt op basis van soja. Het nieuwe gehakt is rijk aan eiwitten, rijk aan vezels, laag in vet en voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een Nutri-Score A. Vanaf 12 oktober is dit Vegan Gehakt verkrijgbaar bij diverse biologische winkels in Nederland en Belgiƫ.

Marieke Smidt: "Zo kunnen nog meer mensen verleid worden om vooral biologisch en plantaardig te eten. Als iedereen 100% plantaardig zou eten, kunnen we samen meer dan 9 miljard mensen voeden. Dan is er dus ook in 2050 voor iedereen ruim voldoende. Tegelijkertijd gaan we op die manier klimaatverandering tegen en bevordert een dieet rijk aan plantaardige producten onze gezondheid."

"Biologische landbouw, dus landbouw zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, helpt bovendien onze biodiversiteit te beschermen, dus plant -en diersoorten zoals de bij welke voedselproductie mogelijk maken en daarmee onze toekomstige voedselzekerheid."

"Genoeg redenen dus om meer plantaardig en biologisch te eten en met het nieuwe ProLaTerre Vegan Gehakt op basis van erwten wordt het nu wel heel gemakkelijk gemaakt. Het gehakt is al voorgegaard, dus het hoeft alleen nog maar even te worden opgewarmd. Een eenvoudige, lekkere en voedzame toevoeging aan je pasta, wraps, chili sin carne, gevulde groenten, of andere smakelijke creatie."

Voor meer informatie:

Marieke Smidt
ProLaTerre
Business Development Manager
06 53185264
info@prolaterre.eu 
www.prolaterre.com 

Publicatiedatum: