Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier Dierendag met een hondentaart die lief is voor álle dieren

Dierendag is reden voor een feestje met de hond en wat is er nou leuker dan de viervoeter op die dag te laten genieten van een feestelijke lekkernij? Gedacht kan worden aan brokken, een extra luxe vorm van zachtvoer of een rauw stuk vlees, maar EKO4Petz heeft iets veel leukers: de hondentaart.

De hondentaart kan helemaal zelf worden gebakken met de Happy Birthday CakeMix van Benevo, die te koop is bij EKO4Petz. De taartmix is in het leven geroepen om honden op een verantwoorde manier te trakteren, wanneer er reden is voor een feestje. De mix is namelijk helemaal vegan, zonder vlees, vis, zuivel, eieren, soja, GMO’s, tarwe, gluten, toegevoegde suikers of zout. Niet alleen een feest voor de hond, maar dus ook voor alle andere dieren op Dierendag!  

Magnetron of oven 
Moeilijk om te maken? Nee, de cake kan gewoon gebakken worden in de magnetron of oven en is in een paar minuten klaar. Het glazuur kan los van de taart worden bereidt en erover worden verspreid wanneer de cake is afgekoeld. Als ‘kers’ op de taart kan wortel, lijnzaad of de favoriete koekjes van de hond als garnering worden aangebracht en dan kan de taart gegeten worden. Fijne Dierendag!  

Ingrediënten taartmix: biologische bruine rijstmeel, biologisch johannesbroodpitmeel, bakpoeder, biologisch kaneelpoeder, xantaangom. 
 
Ingrediënten frosting: biologisch maïszetmeel, biologische kokospoeder, xantaangom.

Voor meer informatie:

Eko4Petz
Willem Barentszstraat 31
7825 VZ Emmen
085-4444560
[email protected]
www.eko4petz.nl  

Publicatiedatum: