Bio-kruidenleverancier start met lente-uien, sperziebonen, sugar snaps en peultjes

Tholen - Fresh Organic Choice, leverancier van 100% vers gesneden biologische kruiden, breidt zijn assortiment vanaf half oktober uit met biologische lente-uien, sperziebonen, sugar snaps en peultjes.

Wilco Heemskerk, eigenaar: "Toen we deze producten kregen aangeboden via onze leverancier uit Ethiopië, vond ik het een mooie aanvulling. Daarnaast biedt deze leverancier de aangesloten bedrijven een eerlijke prijs voor hun producten. Door deze producten af te nemen, levert Fresh Organic Choice een bijdrage aan een betere toekomst voor de Ethiopische boeren en hun gezin."

Nieuw in het assortiment is ook de biologische Thaise basilicum. Het bijzondere aan deze basilicum is dat het, in tegenstelling tot de Europese variant, een meer anijsachtige smaak heeft.

De biologische kruidenspecialist levert deze extra producten vanaf half oktober tot ongeveer begin april. De lente-uien zijn verkrijgbaar in bosjes of los in bulk. De sperziebonen, peultjes en sugar snaps zijn verpakt en in bulk verkrijgbaar. 

Voor meer informatie:
Wilco Heemskerk
Fresh Organic Choice
T: 0174 820356
wilcoheemskerk@forc.eu
www.freshorganicchoice.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven