Van de Oorsprong is de nieuwe naam van Traiteur de Oorsprong). De komende tijd zal de producent van biologische kant-en-klaar maaltijden zich focussen op de rebranding van het merk. Niet alleen op dit gebied vinden er vernieuwingen plaats. Zo staat Van De Oorsprong in de startblokken om de nieuwste volledig composteerbare en recyclebare verpakking voor de maaltijden te lanceren.

Het oude en het nieuwe logo.

Van de Oorsprong bestaat bijna tien jaar en de vraag naar de producten blijft groeien. Het moment voor het bedrijf om zich klaar te stomen voor de volgende tien jaar. "Wekelijks wordt er al zo'n 20.000 keer genoten van onze heerlijke maaltijden. We zijn nu in een fase belandt waarin we stappen willen zetten om nog meer mensen te laten genieten van onze heerlijke producten", aldus Van de Oorsprong in een persbericht.

Het bedrijf wil ook blijven bijdragen aan eerlijke handel en ruimte bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En ze zetten zich in voor het tegengaan van foodwaste.

Van de Oorsprong is deze week een crowdfundingsactie gestart. "Het geld dat we ophalen met de crowdfunding willen we gaan inzetten voor de rebranding van ons merk. We zijn begonnen met de naam, nu nog een nieuw jasje."

Over van de Oorsprong
Bijna 10 jaar geleden zijn Jan en Koos als ware pioniers begonnen met het produceren van biologische kant-en-klaar maaltijden onder de naam Traiteur de Oorsprong. Nu worden dagelijks op ambachtelijke wijze en met liefde voor smaak kant en klaar maaltijden, soepen en quiche geproduceerd. De producten zijn te koop in natuurvoedingswinkels in Nederland en Belgiƫ.

Klik hier om naar de crowdfundingspagina te gaan. 

Voor meer informatie:

Jan Ros
026 3618963
janros@lacoquerie.nl 
www.vandeoorsprong.com