"We bedanken al onze gasten voor de positieve feedback"

Zilveren Provincie Award voor EKO-licentiehouder

EKO-licentiehouder Antropia, een Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen, heeft een officiële plaquette van de Zilveren Provincie Award ontvangen voor de beste XL-locatie. Antropia serveert uitsluitend biologische en biologisch-dynamische (streek)gerechten. Het restaurant is één van de 100% biologische restaurants van Nederland met Gouden EKO certificering. Op de eigen website zegt Antropia het volgende over de winst van de Zilveren Provincie Award:

Vandaag (dinsdag 23 juli) ontving Antropia de plaquette van de Zilveren Provincie Award in de categorie XL van de provincie Utrecht. De award is een blijk van erkenning voor de toppositie van een locatie in de provincie. Daar zijn we natuurlijk waanzinnig trots op!
 
In navolging op de landelijke publieksprijs en de Nationale Meeting Award lanceerde MeetingReview dit jaar voor het eerst de Provincie Award voor locaties. In 5 categorieën, variërend in capaciteit van de locatie (van Small tot XXL), werden per provincie winnaars in het zonnetje gezet, gebaseerd op de reviewcijfers van gasten. Met een 8,9 gemiddeld behaalde Antropia een prachtige Zilveren Provincie Award. We zijn waanzinnig trots op dit resultaat en bedanken al onze gasten voor de positieve feedback!

Over MeetingReview  

MeetingReview is een onafhankelijk reviewplatform binnen de vergader- en evenementenbranche. Met ruim 6.000 locaties in het bestand is MeetingReview inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende reviewsite en zoekmachine voor locaties en diensten. 

Voor meer informatie: www.antropia.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.