"Wij maken bijzondere producten beschikbaar voor alle retailers en groothandels"

Maak kennis met de 'Pompoenjongens'

Tholen - Gezond van veld en bos introduceert de zogenaamde biologische 'Pompoenjongens' op de Nederlandse markt. "Bij Gezond van veld en bos zijn verschillende speciale producten op basis van pompoen verkrijgbaar. Nieuw in het aanbod zijn de 'Pompoenjongens'. Deze zijn gemaakt van biologische geroosterde pompoenpitten. Er zijn 12 verschillende smaken. Acht varianten zijn naast biologisch ook vegan. De pompoenjongens zijn exclusief verkrijgbaar via Gezond van veld en bos", vertelt Ronald van den Burg.

Hij geeft aan dat de zoektocht naar leuke nieuwe producten altijd doorgaat. "Wij willen graag bijzondere producten beschikbaar maken voor alle retailers en groothandels. Een tijdje geleden kwam ik deze productlijn van het Duitse merk Ravelli's tegen en ik was meteen enthousiast. Het zijn pompoenkernpitten waaraan een smaakje toegevoegd is. Ze zijn echt lekker. Ik kan je zeggen: als je dit eenmaal geproefd hebt, ben je verkocht. We zijn benieuwd wie het aandurft om deze Pompoenjongens als eerste in het schap te leggen. Het begint immers altijd met één. We stellen de 'pompoenjongens' graag aan u voor. Er zijn ook speciale houten displays voor in de winkel en op de toonbank beschikbaar."

Voor meer informatie:

Ronald van den Burg
Gezond van veld en bos
06 30067658
info@gezondvanveldenbos.com  
www.gezondvanveldenbos.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.