Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zijerveld neemt W. Bakker Kaashandel over

Kaasgroothandel Zijerveld, onderdeel van FrieslandCampina Dairy Essentials, neemt W. Bakker Kaashandel B.V. over. Het bedrijf is gespecialiseerd in het snijden en verpakken van kaas. De activiteiten worden geïntegreerd in Zijerveld. Met deze overname geeft FrieslandCampina invulling aan zijn streven om er te zijn voor klanten, overal en altijd.

Sander Koutstaal, directeur Zijerveld: "Als zelfstandige kaasgroothandel binnen FrieslandCampina bedienen we onze klanten met advies gericht op groei van de totale categorie verse kaas. Op basis van de specifieke formule-eisen van onze klanten ontwikkelen we innovatieve, maatwerkconcepten. Daarbij is een snelle, excellente doorvertaling naar de winkel en online van groot belang. Dat vraagt om flexibiliteit en uitmuntende logistieke dienstverlening. De snij- en verpakkingsactiviteiten van W. Bakker Kaashandel B.V. passen in onze ambitie om onze klanten nog beter te bedienen."

Bakker Kaashandel is gevestigd in Bodegraven en bestaat sinds 1928. De circa 80 medewerkers zijn geïnformeerd over de overname.
Zijerveld bedient retail, out of home, online, groothandel en industriële klanten in binnen- en buitenland. Het assortiment bestaat uit Noord–Hollandse kaas, boerenkaas, geitenkaas en buitenlandse kaas.
Het overnamebedrag wordt niet bekend gemaakt.

Voor meer informatie: www.zijerveldfood.nl 

Publicatiedatum: