"We zijn onze donateurs hartstikke dankbaar"

Restaurant LOFF heropent op 17 april

Bio-restaurant LOFF zal morgen (woensdag 17 april) haar deuren weer openen. "Ik heb leuk nieuws voor jullie. Aanstaande woensdag gaan we een doorstart maken met LOFF", vertelt Marion Pluimes in een video op de website van het in Breda gevestigde bio-restaurant. LOFF zal vanaf 17 april van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 22:00 uur geopend zijn. Marion: "We kunnen deze doorstart maken vanwege de crowdfundingcampagne die loopt. We zijn onze donateurs dan ook hartstikke dankbaar. Daardoor konden we beslissen om een doorstart te maken. Wij zien het helemaal zitten en zijn achter de schermen druk bezig om alles voor elkaar te krijgen."

Ongeveer een maand geleden werd bekend dat LOFF ging sluiten. Dit vanwege het feit dat het restaurant als gevolg van langdurige werkzaamheden (gedurende een half jaar) in de Wilhelminastraat onvoldoende gasten heeft mogen verwelkomen om het hoofd boven water te kunnen houden. Marion sprak toen al de hoop uit dat er investeerders op zouden staan. En er werd een succesvolle crowdfundingsactie op touw gezet. Hiermee is inmiddels dus de benodigde 25.000 euro opgehaald.

Voor meer informatie: www.restaurantloff.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.