Asperges in het veld is een evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Ruim 2 weken lang zal er, voor de vijfde keer, een pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.

De asperges, die in het restaurant gebruikt worden, zijn gekweekt op één van de aspergevelden van Aspergekwekerij Verhoeven. Je kunt de asperges nergens verser krijgen. Befaamde top chefs waar onder Edwin Kats, Martin Ruisaard, Ronald Kerklaan, Ralph Blaakenburg, Karel Boonzaaijer, Thijs Vis, John Kocken, Peter Gast, Bart Klomp, Thomas van Santvoort, Glenn van Limbeek en Richard Merks, zullen de verse asperges verwerken in verrassende gerechten.

Het pop-uprestaurant biedt ruimte voor zowel individuele gasten, kleinere groepen, sfeervol en intiem als voor grotere gezelschappen tot een maximum van 175 zitplaatsen. En ben je benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat je dan rondleiden door Biologisch Dynamisch aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs je eigen asperges als je dat wenst.

Voor meer informatie: www.aspergesinhetveld.nl