Tradin Organic verstevigt positie in biologische oliën met overname Sanmark

Afgelopen maandag heeft Tradin Organic een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van de aandelen van Sanmark B.V.

Gerard Versteegh, directeur van Tradin Organic, is enthousiast over de kansen die deze overname biedt. "We verwachten dat de overname van Sanmark ons ​​wereldwijde olieplatform verder zal versterken. Door een bredere diversiteit aan producten, verbeteren we onze toegang tot markten voor specialiteiten en hoge kwaliteitsproducten. Met deze overname voegen we ook een aantal ervaren handelaren toe aan ons team, waarmee we ons wereldwijde bereik op het gebied van biologische oliën nog verder versterken."

Alle belangrijke medewerkers van Sanmark zullen toetreden tot het team van Tradin Organic. Mark Bolier, de huidige directeur van Sanmark, zal de leiding nemen over de  biologische olieafdeling van Tradin Organic, inclusief de onlangs aangekondigde toevoeging van biologische avocado-olie, afkomstig van een nieuwe fabriek in Ethiopië die naar verwachting in de tweede helft van 2019 zal worden geopend.

Voor meer informatie:

www.tradinorganic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven