Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tradin Organic verstevigt positie in biologische oliën met overname Sanmark

Afgelopen maandag heeft Tradin Organic een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van de aandelen van Sanmark B.V.

Gerard Versteegh, directeur van Tradin Organic, is enthousiast over de kansen die deze overname biedt. "We verwachten dat de overname van Sanmark ons ​​wereldwijde olieplatform verder zal versterken. Door een bredere diversiteit aan producten, verbeteren we onze toegang tot markten voor specialiteiten en hoge kwaliteitsproducten. Met deze overname voegen we ook een aantal ervaren handelaren toe aan ons team, waarmee we ons wereldwijde bereik op het gebied van biologische oliën nog verder versterken."

Alle belangrijke medewerkers van Sanmark zullen toetreden tot het team van Tradin Organic. Mark Bolier, de huidige directeur van Sanmark, zal de leiding nemen over de  biologische olieafdeling van Tradin Organic, inclusief de onlangs aangekondigde toevoeging van biologische avocado-olie, afkomstig van een nieuwe fabriek in Ethiopië die naar verwachting in de tweede helft van 2019 zal worden geopend.

Voor meer informatie:

www.tradinorganic.com

Publicatiedatum: