Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Brasserie Marie wordt restaurant Marie

In april 2009 begon 'Brasserie Marie' op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een plek waar je kon eten van gerechten bereid met producten van het landgoed, zoals het eigen Lakenveldervlees en wild van het seizoen.

Volgende week heropent Marie als restaurant met een geheel nieuw team en een jonge chefkok, die een nieuw concept introduceert. De voormalige vloedschuur tegenover de Stapelbakker heeft een opgefrist interieur gekregen met kleuren van deze tijd, nieuwe stoelen en verlichting en een open keuken.

De kersverse chefkok Karol Andracki werkte al jaren in de beste restaurants van Amsterdam. Bij Isakaya kookte hij Japans en bij 5&33 in het Art’otel bereidde hij mediterrane gerechten met seizoensgebonden invloeden. In restaurant Marie wil hij een symbiose creëren van de producten uit de eigen moestuin, van het land(goed) en uit de regio met Japanse en Italiaanse invloeden en kooktechnieken die passen in een filosofie van gezond en lekker eten van deze tijd, zoals wecken, fermenteren en stoven.

Volgende week gaat restaurant Marie weer open. Op 29, 30 en 31 maart is er een pre-opening diner, waarbij men kan voorproeven en een mening kan geven over het nieuwe concept, met 50% korting op het eten.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl/brasserie-marie

Publicatiedatum: