Tholen - Vorige week werd bekend dat bio-restaurant LOFF in Breda gaat sluiten. Eigenaresse Marion Pluimes vertelde dat LOFF onvoldoende gasten mocht verwelkomen om het hoofd boven water te houden. Dit vanwege langdurige (een half jaar) werkzaamheden in de Wilhelminastraat. Dit laat de bio-branche echter niet zomaar gebeuren, geeft Marion nu aan. "We zijn overladen met positieve reacties. En de kans is groot dat het restaurant op 3 april weer open zal gaan. Inmiddels is onze crowdfundingactie live gegaan voor het laatste stukje dat we nodig hebben. We hopen mede daardoor snel een doorstart te kunnen maken."

Restaurant LOFF, gevestigd in het hart van Breda, staat bekend om het gevarieerde aanbod aan heerlijke vega(n) gerechten, gemaakt met biologische producten.

Er hebben zich al diverse serieuze partijen gemeld die bereid zijn te investeren in het behoud van LOFF, vertelt Marion. "Ik ga van afspraak naar afspraak." Marion en het LOFF-team zijn erg blij met de steun die ze vanuit allerlei hoeken krijgen. "Ik heb nu wel echt gemerkt hoe groot de achterban van LOFF is. En dat veel mensen het belangrijk vinden dat we bestaan. Er is echt waardering voor het feit dat wij echt ergens voor staan. De crowdfundingsactie organiseren we om echt een community-gevoel te creƫren. We doen het allemaal samen voor een betere wereld."

Ook op Linkedin bedankten Marion en het LOFF-team vorige week al voor de steun:

Beste (toekomstige?!) gasten,

Na ons droevige bericht dat we moesten stoppen met LOFF zijn er ontzettend veel reacties binnen gekomen.

Deze zijn hartverwarmend en wij zijn er totaal door overdonderd.
Tevens hebben zich een aantal serieuze partijen gemeld die willen helpen om LOFF te behouden. Daar zijn we nu volop mee in gesprek en hopen op een doorstart!

Wil jij hieraan meewerken als bedrijfsleider, laat van je horen!

We zijn enorm dankbaar voor de support van iedereen.

Marion Pluimes & het LOFF-team

Klik hier om naar de crowdfundingactie te gaan.

Voor meer informatie: marion@restaurantloff.nl, www.restaurantloff.nl