Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Halvering aantal gasten vanwege langdurige werkzaamheden in de straat

Restaurant LOFF gaat sluiten - hoop gevestigd op investeerder

Bio-restaurant LOFF in Breda gaat sluiten. De reden: vanwege langdurige werkzaamheden in de Wilhelminastraat (een half jaar) heeft LOFF onvoldoende gasten mogen verwelkomen om het hoofd boven water te kunnen houden. Deze uitleg geeft eigenaresse Marion Pluimes in een filmpje. Ook spreekt ze de hoop uit dat er een investeerder bereid is om de nodige ondersteuning te bieden zodat ze door kunnen gaan met het restaurant. "Het is natuurlijk superjammer dat wij het niet overleven. Dus mocht er nog iemand zijn die een zak met geld heeft liggen: kom maar op."

LOFF is zondag 17 maart voor het laatst open. Marion vertelt dat het aantal gasten halveerde vanwege de werkzaamheden in de straat. Daarom zijn ze nu - met pijn in hun hart - genoodzaakt om met restaurant LOFF te stoppen.

Marion Pluimes.

Op Linkedin heeft restaurant LOFF het volgende bericht geplaatst:

Wij zijn er van overtuigd dat gezond, biologisch en vega(n) eten nodig zijn voor een goede toekomst van onze aarde. Dat viel letterlijk en figuurlijk bij jullie in de smaak, want jullie kwamen van heinde en verre bij LOFF.

De werkzaamheden aan onze straat, die een half jaar hebben geduurd, hebben ervoor gezorgd dat wij onvoldoende gasten hebben gehad. Daarom besluiten wij nu -met pijn in ons hart- met restaurant LOFF te stoppen. Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie support & positiviteit en wij zijn nog open tot en met zondag 17 maart.

Marion Pluimes & het team van LOFF

PS
Natuurlijk zouden wij het liefste gewoon doorgaan met dit prachtige restaurant. Daar zijn 2 dingen voor nodig:

1. Geld
2. Bedrijfsleider bar/restaurant (zakenpartner)

Voor meer informatie: [email protected], www.restaurantloff.nl 

Publicatiedatum: