Isabel Lauwers, Vegobel

“Met onze kruidentrio’s spelen we in op de conveniencetrend”

Tholen – “De kruidenmarkt zit nog steeds in de lift. Koken met verse kruiden is ongekend populair, maar ook het gebruik van verse kruiden in dranken zoals thee en fruitwater is erg in trek”, vertelt Isabel Lauwers van Vegobel. Het kruidenbedrijf uit Duffel stond op de Fruit Logistica met een groot gamma van verschillende potkruiden. “Alle kruiden uit ons assortiment worden door ons al jaren biologisch geteeld. Zelfs voordat biologisch hip werd. Daarnaast zien we dat in de kruidensector de aandacht voor de natuur steeds groter wordt. Door het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen proberen we hierop in te spelen.”


Steven en Isabel Lauwers op de Fruit Logistica

Convenience
Naast de standaard potkruiden biedt Vegobel ook convenience combinaties aan door drie verschillende kruiden in één verpakking aan te bieden. “We hebben onder andere een trio wildmix voor de bereiding van wild en een vismix. We proberen continu ons aanbod te verbreden en in te spelen op de nieuwste trends”, aldus Isabel. “Naast de standaard kruiden die al jaren populair zijn als bieslook, peterselie en basilicum is citroen verbena echt een kruid dat in opkomst is. Het kruid heeft een citroenachtige aroma en wordt daarom vaak gebruikt in thee of om water een lekker smaakje te geven.”


Citroenverbena 

Eetbare bloemen
Sinds een drietal jaar heeft Vegobel ook eetbare bloemen in potten in haar assortiment. “Lavendel, viooltjes en daslook doen het erg goed bij de hobbykoks. Eetbare bloemen zijn echt een groeiend segment binnen de kruidenmarkt. Door de eetbare bloemen te leveren in pot zijn ze langer houdbaar en is de presentatie mooier”, besluit Isabel.Voor meer informatie:
Vegobel
Missestraat 27
2570 Duffel - België
+32 15 32 15 00
info@vegobel.be  
www.vegobel.be  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven