Ellen Alofs, Boogaard International:

“We willen meer gaan focussen op de Nederlandse markt”

Tholen – Dit jaar staat Boogaard International voor het eerst op de Biobeurs. “We hebben altijd op de Biofach gestaan, omdat we ons altijd gericht hebben op de export van typisch Nederlandse producten zoals, groenten, kaasproducten en roomboter”, vertelt Ellen Alofs. “Op de Biofach komen ook altijd klanten uit heel Europa. Voor ons zijn de grootste afzetmarkten Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en Zwitserland.”

Boogaard verkoopt onder andere groenten, fruit, kaas en andere zuivelproducten. Ellen: “We hebben een mooi assortiment voor bakkerijen en catering. We kopen groenten en fruit bijvoorbeeld in bulk en laten deze dan invriezen. Daarnaast hebben we ook kaasproducten, zoals gedroogde en geraspte kaas. Daar is in het buitenland veel vraag naar.”

“We willen nu ook meer gaan focussen op de Nederlandse markt. Het voordeel is dat we in Nederland beter op maat en just-in-time kunnen werken. Hier kunnen we onze producten namelijk kleinschaliger verdelen. Dat willen we nu graag verder gaan uitbreiden. We leveren al aan bakkerijen en cateraars in Nederland en de Biobeurs is een mooie gelegenheid om de meeste van hen even te spreken.”

Ook Ellen ziet de vraag naar biologisch groeien. “Er zit veel beweging in de markt. Wij verkopen vooral veel fruit en groenten voor smoothies. Daarnaast krijgen wij ook veel aanvragen voor babyvoeding. Daar leveren we dus ook de grondstoffen voor. We kunnen gelukkig goed voldoen aan de vraag. Toen we merkten dat de droge zomer weleens een magere oogst op kon leveren hebben we op tijd en ruim ingekocht.”

Boogaard is te vinden op de Biobeurs op standnummer 163.

Voor meer informatie:

Boogaard International
Westwijk 19
5406 XS Uden
0413 257112
info@boogaard-int.com  
www.boogaard-int.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven