Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijkswaterstaat introduceert website met informatie over circulaire economie voor bedrijfsleven

De kantoor-, winkel- en dienstensector produceert per jaar 2 miljoen ton restafval dat vergelijkbaar is met huishoudelijk afval. Rijkswaterstaat helpt deze sector met het programma VANG Buitenshuis om voor 2022 de hoeveelheid restafval te halveren naar 1 miljoen ton. Inzicht, handige tools en voorbeelden zijn van cruciaal belang om deze ambitieuze doelstelling te behalen. Vanaf 14 januari staat de meest actuele en interessante informatie op de website www.vangbuitenshuis.nl

De kantoor-, winkel- en dienstensector bestaat uit ruim 1 miljoen bedrijven in overheid, onderwijs, vrije tijd, vervoer, winkels, horeca, handel, zorg en zakelijke dienstverlening. Enerzijds is de diversiteit groot. Anderzijds zijn er veel overeenkomsten. In het VANG programma werkt Rijkswaterstaat samen met koplopers aan het ontwarren en oplossen van de overkoepelende knelpunten waar alle bedrijven en organisaties tegenaan lopen. In Green Deals en vernieuwende projecten wordt gewerkt aan voorbeelden van wat nu al mogelijk is.

Voor meer informatie:
www.vangbuitenshuis.nl 

Publicatiedatum: