Biologische boxprings, bedden en matrassen

Dormiente is aanbieder van biologisch en ecologisch verantwoorde boxsprings, massief houten bedden en natuurlatex matrassen. Het bedrijf gebruikt verschillende biologische materialen voor de matrassen, dekbedden, kussens en onderdekens, waaronder kapok, bio-katoen en bio-scheerwol. Het bedrijf heeft de GOTS-, Fairtrade-, QUL- en FSC/PEFC-certificaten.

“Dormiente is een modern Duits bedrijf”, aldus Peter Smelik, accountmanager bij Dormiente. “Onze luxe matrassen geven een perfecte ondersteuning door gebruik van een 100% natuurlatex kern met een afneembare hoes van 100% Bio-katoen en doorstikt met 750 gr/m² Bio-scheerwol. Klanten hebben daarbij keuze uit 5 type kernen in 3 verschillende diktes en met 4 verschillende hoezen. We hebben dus veel keuze.”

“Belangrijke eigenschap van 100% Natuurlatex matrassen/kussens is de antiseptische werking, die bacteriën en huisstofmijt grotendeels weet te neutraliseren. Leuk om te weten is dat de kapokvezel onder andere de huisstofmijt sterk weert, dus voorzien we onze matrashoezen met 3% kapokvezels. Daarnaast heeft Dormiente nog speciale wasbare matrashoezen die geschikt zijn voor mensen met allergieën.”

“Naast het biologisch aspect wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom geven we ook veel aandacht aan design, bijvoorbeeld met onze fraaie massief houten bedden”, besluit Peter.

Voor meer informatie:
Peter Smelik
Dormiente
smelikpg@xs4all.nl  
www.dormiente.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.