Zaterdag 17 november

Informatiebijeenkomst Coachingsopleiding Natuur in Begeleiding

Zaterdagmiddag 17 november organiseert Kraaybeekerhof Academie een informatiemiddag over de coachingsopleiding natuur in Begeleiding.

19 februari start de opleiding Natuur in Begeleiding. In deze coaching opleiding leer je over de invloed van natuur op mensen, en hoe je dit in kunt zetten bij het begeleiden en coachen van mensen. De opleiding biedt een mix van praktijk en theorie, en wordt gegeven op Landgoed Kraaybeekerhof. De opleiding is geschikt voor iedereen die zich verder wil verdiepen in de inzet van ruimte en natuur bij begeleiding, zoals groepsbegeleiders bij zorginstellingen/ zorgboerderijen, docenten en (team)coaches. De opleiding is erkend door de beroepsvereniging Groene Zorg.

Tuinman Dave van Landgoed Kraaybeekerhof heeft ook de opleiding Natuur in begeleiding gedaan

Tijdens de informatiemiddag kan er intensief kennis worden gemaakt met de Academie, docenten en werkvormen tijdens de 1,5 jaar durende opleiding. Toegang is gratis; wel van te voren graag via de website opgeven.

Voor meer informatie:
www.kraaybeekerhof.nl 

Het volledige cursusaanbod van Kraaybeekerhof Academie is ook terug te vinden op de website van de BioAcademy: www.bioacademy.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven