Cursus Landbouw van de Toekomst

Ook dit najaar organiseren de BD- vereniging en Kraaybeekerhof Academie samen cursussen over De Landbouwcursus. Op verschillende boerderijen in Nederland en Vlaanderen, onder begeleiding van een docentenduo (teler en docent) wordt onderzocht wat Rudolf Steiners Landbouwcursus vandaag te zeggen heeft. Vorig seizoen namen 40 studenten deel aan de cursus. 

De verschillende docenten geven hun eigen kleur aan de cursus. Dat correspondeert met de essentie van de biodynamische landbouw: "Het is een ontwikkeling die zich voor ieder landschap, bedrijf én individu op een unieke wijze ontvouwt. Een spannende ontwikkelingsweg, want de status quo dat alles meetbaar, weegbaar en aantoonbaar is, moet je durven loslaten. In plaats daarvan leer je vertrouwen op je eigen “boerenverstand”, intuïtie en zintuigen", aldus Kraaybeekerhof.

De cursus is bedoeld voor boeren én burgers, die zich verder willen verdiepen in bijvoorbeeld hun eigen bedrijf.

Voor meer informatie:
www.kraaybeekerhof.nl 

Het volledige cursusaanbod van Kraaybeekerhof Academie is ook terug te vinden op de website van de BioAcademy: www.bioacademy.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.