Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodmaker opent binnenkort nieuwe flagshipstore op de Meir in Antwerpen

Met de opening van de nieuwe vestiging op de Meir, keert Foodmaker terug naar de belangrijkste shoppingstraten van Antwerpen. Het filiaal op de Keyserlei, in de Antwerp Tower, moest recent door afbraakwerken noodgedwongen sluiten. Opening van het nieuwe pand is voorzien in december. Foodmaker serveert biologische gerechten, waarbij (lokale) groenten een belangrijke rol spelen. 

Tot voor kort konden Antwerpenaren terecht in het filiaal op de Melkmarkt. Dit filiaal sloot recent de deuren, en wordt dus vervangen door een nieuw en veel groter filiaal op de Meir.

Foto van een ander recente vestiging: Hotel Hubert in Brussel. 

"In een stad als Antwerpen is plaats voor een grote vestiging van Foodmaker. Daarom besloten we het kleinere filiaal op de Melkmarkt te sluiten en zo opnieuw ruimte te maken voor een echte flagshipstore. Het pand op de Meir is een ideale locatie voor onze nieuwe plannen", aldus Lieven Vanlommel, Foodmaker CEO

Voor meer informatie:
www.thefoodmaker.com 

Publicatiedatum: