Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe smaken bio-kindervoeding

Ella’s Kitchen lanceert nieuwe tussendoortjes. Smoothies voor baby's vanaf vier maanden en een haver en fruit reep voor peuters vanaf 1 jaar. "Vol met goede, voedzame en 100% biologische energie en om je kleine vingertjes bij af te likken zo lekker", aldus het bedrijf. "Gewoon voor thuis, of onderweg dus stop ze in je tas, in de auto of in de wagen. Je gaat je nog afvragen hoe je het ooit zonder gedaan hebt." 

Nieuwe smaken vanaf 4+ maanden
De smoothies zijn geschikt voor de allerkleinste buikjes. "De meeste baby’s beginnen rond vier maanden met peer, banaan en appel. Als ze aan die enkelvoudige smaken gewend zijn, kun je gelijk door en combinaties van smaken proberen. Ella’s Kitchen helpt je een handje met die ontdekkingsreis. Verrassende smaken zoals kokos en vanille helpen je kleintje zich verder te ontwikkelen en dat is een goed idee als je ze wilt laten opgroeien als gezonde grote eters. Voor de grotere kleintjes zijn deze smoothies vaak een succes als snack of tussendoortje in de broodtrommel." Fruit + Oat bars
De nieuwe fruit + oat bar is er voor peuters vanaf 1 jaar. "Het is een voedzame, 100% biologische en lekkere zachte haverreep zonder palmolie en met bekende smaken van banaan en rozijnen. De reep is gemaakt voor kleine vingertjes, zodat je peuter ‘m zelf op kan snoepen. Het is echt een tussendoortje om overal mee naartoe te nemen. Hup naar binnen en er gelijk weer tegenaan in de speeltuin, het zwembad of op bezoek bij vriendjes." Ella’s Kitchen is onder andere te koop bij Jumbo, Albert Heijn en Etos.

Publicatiedatum: