Vegan XL:

"Vegan SeaStar’s No Tuna en Zalmon Sashimi met open armen ontvangen"

Vegan Junk Food Bar en Vegan XL lanceerden vanavond zeer de No Tuna en Zalmon Sashimi van het nieuwe merk Vegan SeaStar. "Een uniek product op basis van tapiocazetmeel en glucose uit zeewier", aldus Vegan XL. De producten zullen in de Vegan Junk Food Bar aan het Marie Heinekenplein vanaf maandag op de kaart staan. Ook zal het product binnenkort te koop zijn in Jumbo Foodmarkt Groningen, die onlangs opende met het grootste vegan assortiment van Nederland van 10 meter breed. Hierna zullen de verkooppunten in retail en horeca snel verder uitbreiden. "Influencers die bij de lancering aanwezig waren, reageerden enthousiast en prezen de echtheid in smaak en structuur."

"Vegan SeaStar zorgt met de komst van de sashimi voor een grote doorbraak in de plantaardige markt. Zij brengt hiermee een plantaardig alternatief voor sashimi met niet duurzame en bedreigde vissoorten als zalm en tonijn. Steeds meer mensen kiezen ervoor meer plantaardig te eten om diverse redenen zoals hun ecologische voetafdruk, gezondheid en dierenwelzijn. De visindustrie is op weg naar een ernstig globale crisis. Op dit moment is 85% van de visbestanden overbevist of volledig uitgeput. Dat consumenten steeds bewuster worden, komt onder meer door social media en populaire documentaires op Netflix en You Tube als ‘What The Health’, ‘Food Choices’ en ‘Seaspiracy’", klinkt het bij het bedrijf.

Vegan SeaStar is ontstaan uit een samenwerking tussen Vegan XL en de Vegan Junk Food Bar. "Hiermee willen we een heerlijk, exclusief plantaardig visproduct op de markt zetten zonder concessies te doen aan smaak en met de vele voordelen voor mens, dier en milieu."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.