Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Maize Puffs Wortel en Pastinaak

Nieuw van Ella's Kitchen: Maize Puffs van gepofte maïs, wortel en pastinaak. Het nieuwe tussendoortje heeft een spannende smaak en de kleintjes kunnen er een beetje op sabbelen en kauwen. De Maize Puffs zitten in een hersluitbare verpakking en zijn geschikt voor baby's vanaf zes maanden.

Het is de overtuiging van Ella's Kitchen dat je kinderen het best leert eten als ze plezier maken en dat is vaak met al hun zintuigen. Maize Puffs zijn om precies die reden een groot succes. Pastinaak en wortel zijn voor de meeste kinderen van zes maanden een nieuwe spannende smaak. De sticks kraken, de kinderen kunnen ze zelf in de mond stoppen en de Maize Puffs smelten langzaam weg op de tong. Zoals altijd bij Ella's Kitchen zijn de nieuwe sticks 100% biologisch en bevatten geen onnodige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ze zijn veganistisch.


Nu in de winkel

De nieuwe Maize Puffs zijn verkrijgbaar in een hersluitbare verpakking van 20 gram om overal mee naartoe te nemen. Vanaf nu te koop bij Etos, Plus, Marqt en Albert Heijn voor 1,19 euro.


Publicatiedatum: