Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal

Met enige regelmaat horen ze bij BD-Totaal van klanten dat ze producten óf in een kleine verpakking van bijvoorbeeld 250 gram leveren óf juist in een bulkverpakking van bijvoorbeeld 10 kilogram. Nu klopt dat niet voor alle artikelen in het assortiment, maar wel voor een deel ervan. BD-Totaal heeft deze opmerkingen ter harte genomen en het assortiment uitgebreid met 1 kilogram verpakkingen van het label Nice & Nuts (merk van Natudis).



Nice & Nuts biedt een gevarieerd assortiment noten (zowel geroosterd als ongeroosterd en gezouten als ongezouten), gedroogde zuidvruchten, zaden, pitten en mixen van hoogwaardige kwaliteit. 'Nice' omdat de biologische ingrediënten zorgvuldig zijn geselecteerd met als resultaat mooie, egale noten met een minimum aan stukjes noot en gruis. Ook de herkomst van het assortiment is met zorg gekozen. Zo komen de amandelen uit Italië, van het eiland Sicilië om precies te zijn. Deze noten staan bekend om de delicatere smaak ten opzichte van de meestal verkochte Spaanse of Californische amandelen. Ook de hazelnoten zijn van Italiaanse bodem. De vijgen komen van een kleinschalige Turkse vijgen- en olijvenplantage in de bergen tussen Izmir en Aydin. En de cashewnoten waarbij kwaliteit, grootte en kleur een belangrijke rol spelen, komen van het uiterste zuiden van Vietnam (voor de kenners: de Nice & Nuts sortering is W320). De boeren krijgen ter plekke ondersteuning en training in de biologische landbouw. Bovendien is het assortiment 'Nice' omdat het scherp geprijsd is.

Voor meer informatie: www.bd-totaal.nl
Publicatiedatum: