Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Noble House trekt beursdeelname breder
"Laten zien hoe veelzijdig Bertyn seitan is"
Tholen - Noble House is dit jaar op de Bio-beurs te vinden in standnummer 157. Tim Spek vertelt daar alles over de producten van Bertyn, Amanprana en Pineo. "Er zal speciale aandacht zijn voor de Botanicomixen van Amanprana en de Bertyn-seitan. Daarmee maken we een currysalade klaar", aldus Tim. Hij geeft aan dat ze ook aanwezig zijn op het Ondernemersplein. "Daar kunnen bezoekers genieten van een gezichtsmassage en scrub. Roos van Biobeautycompany gebruikt hiervoor producten van Amanprana. Op donderdag zijn de bezoekers van harte welkom bij de kookdemonstratie van Jeroen van Deursen. De kok van landgoed Rhederoord zal een aantal inspirerende gerechten maken met Bertyn seitan. Hiermee laat hij zien hoe veelzijdig deze vleesvervanger is."
Tim licht alvast een tipje van de sluier op:
Salade van quinoa met gehakt van Bertyn seitan, gemarineerde Hollandse groenten en dressing van oude sherry azijn;
Gerookte en gegrilleerde Bertyn spelt seitan steak met truffelmayonaise, zoetzure paddenstoelen en postelein;
Bertyn Seitan gehakt met sap van stoofperen, geiser wildeman stoofperen in rode wijn gegaard en knolselderijcrème met siroop van aceto balsamico en truffel.