"Focus op maken van frites te veel versnipperd"

Dapp Frietwinkel Den Haag sluit deuren

Anderhalf jaar geleden openden Siem van Bruggen en Roderick Heijning in Den Haag een vestiging van hun Dapp Frietwinkel-concept. Gisteren sloot de vestiging aan de Korte Poten definitief haar deuren.

"De afgelopen drie jaar zijn wij met Dapp onwijs hard gegroeid. We leren elke dag van dit grote avontuur en genieten van de energie van iedereen met wie wij samenwerken. Met het snel openen van meerdere winkels is onze focus op het maken van de lekkerste bio frites te veel versnipperd. Deze focus willen wij terug, omdat dit onze passie is. Wij hebben daarom een moeilijke beslissing genomen. Vanaf 1 november 2017 sluiten we onze winkel aan de Korte Poten 23 in Den Haag", meldden Roderick, Siem en compagnon Jeske op hun Facebook-pagina

"Wij willen alle (vaste) klanten, dappers en leveranciers bedanken voor huninzet, waardering en liefde voor goede biologische frites. Tot snel in één van onze andere winkels." Dapp heeft nog vestigingen in Zwolle, Leiden, Utrecht en Breda. 

Voor meer informatie: www.frietwinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.