Bio Academy gaat nieuwe fase in met Zeelenberg en Lefèvre

De Bio Academy komt steeds meer tot bloei, letterlijk. Sinds september 2017 is Arend Zeelenberg benoemd tot voorzitter van het bestuur. Hiermee is die positie niet langer vacant. Emmely Lefèvre is aangetrokken als moderator. Komende maanden wordt door alle betrokkenen hard verder gebouwd aan de Bio Academy.Achter de schermen is de realisatie van het online platform is volle gang. In november gaat de website live, en komt vraag en aanbod van kennis in de biosector goed samen. Tot voor kort nam Jan Groen de honneurs als voorzitter waar. Hij draagt nu het stokje over aan Arend Zeelenberg. Als bestuurslid blijft Jan echter onverminderd betrokken. Arend kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: "Het is fantastisch om op deze rijdende trein te springen. Er is veel voorwerk gedaan
en het concept staat. Nu is het tijd voor een volgende fase waarin we ook echt naar buiten gaan als Bio Academy. Ik vind het een eer om van dit initiatief voorzitter te mogen zijn. Mijn ambitie van de Bio Academy is een centraal en aantrekkelijk platform te maken, voor iedereen die kennis wil delen of opdoen met betrekking tot biologisch."

Emmely Lefèvre wordt het gezicht van de Bio Academy. Ze is minder verweven met de sector en dat brengt nieuwe elan met zich mee. Vanuit haar bureau Ditis'Em zorgt ze de komende tijd voor meer verbinding: "Ik heb er ontzettend veel zin in om contact te leggen met iedereen die iets met de Bio Academy heeft óf wil, er staan al veel bezoeken in mijn agenda. De komende periode staat in het teken van verbinden en groeien. Precies waar de Bio Academy voor staat. Het is echt pionieren, iets nieuws doen. De hele sector heeft profijt van de Bio Academy, tenslotte hoe beter men geschoold is, hoe hoger het kwaliteitsniveau wordt. Om dat te bereiken is het belangrijk dat zoveel mogelijk partijen meedoen. Aan mij die uitdaging."

De Bio Academy is een onafhankelijk platform voor kennisvragers en -aanbieders op het gebied van primaire productie, verwerking, handel en retail. De online omgeving gaat in november 2017 live en zorgt voor een inzicht en verbinding van kennis. Sinds 26 juni 2017 is de Bio Academy een stichting. De organisatie is ingericht volgens het motto van de Bio Academy: "Delen, samenwerken en verbinden." Zowel het Biohuis, BioNederland (VBP) als de Biowinkelvereniging hebben zich aan de stichting verbonden.

Voor meer informatie: www.bioacademy.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.