Op Erasmus Universiteit Rotterdam

Bio-fruit siert wederom Vitaal sportdag

Ieder jaar organiseert de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) de Vitaal sportdag. Een sportdag voor medewerkers van de Rotterdamse universiteit met de nadruk op gezondheid. Net als vorig jaar wordt er in de aanloop naar de Vitaaldag over de hele campus biologisch fruit verdeeld als opmaat naar de sportieve dag.Dit jaar verzorgen de studenten en medewerkers van Organobike het fruit. Deze start-up onderneming door studenten van de EUR verzorgt, samen met Versman.nl, pakketten biologisch fruit voor bedrijven en voor diverse afdelingen van de EUR. Er wordt gebruik gemaakt van een elektrische bakfiets en de startup biedt mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans om op deze manier weer aan de slag te gaan.

Romy Romeyn, projectleider van Organobike en tweedejaars student International Business Administration: "Dit is voor ons een superleuke kans om Organobike, dat reeds twee jaar draait, breder te promoten op de campus. We zien nog flinke groeipotentie en verwachten dan ook veel nieuwe aanmeldingen na deze actie."
De inhoud van de doosjes is nog een verrassing. Zeker is dat er, net als voorgaand jaar, fruit van Nature and More zal zitten.

Michaël Wilde, duurzaamheidsmanager van Nature and More: "Wij vinden het altijd super om dit soort initiatieven te ondersteunen, zeker als er zo'n unieke start-up door studenten als Organobike bij betrokken is die gezondheid en sociaal ondernemen samenbrengt."

Jeroen Abbenbroek van Versman.nl vult aan: "Wij vinden Organobike ook een super initiatief en hebben ze vanaf de start ondersteund. Het enthousiasme van de studenten werkt aanstekelijk en de pakketten zijn een mooie aanvulling op onze marktactiviteiten door het land. Wekelijks zien we de Organobike dinsdag bij onze
kraam op het Eendrachtsplein vertrekken met lekkere verse fruitpakketten. Onwijs leuk dat we nu de kans hebben om groot te promoten op de hele universiteit!"

Voor meer informatie:
www.organobike.nl
www.natureandmore.com
www.versman.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.