Tijdens 'Duurzame Dinsdag'

Tweede Kamer ontvangt koffer met 500 duurzame ideeën

Gisteren werd op 'Duurzame Dinsdag' een koffer met 500 duurzame ideeën overhandigd aan de Tweede Kamer. Een ludieke variant op de derde dinsdag van september. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Duurzame Dinsdag biedt deze duurzame ideeën en initiatieven een podium. Van uitgewerkt businessplan tot een vindingrijk duurzaam idee in het eigen huishouden, alles komt samen in de koffer. Ook de afzenders van de ideeën en initiatieven zijn enorm divers. Ze komen onder andere van particulieren, verenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en startups. Samen laten ze zien dat duurzaamheid leeft, en geen 'ver-van-mijn-bed-show' is. Bekijk hier alle ideeën.

Geheel in traditie van Prinsjesdag werd op Duurzame Dinsdag een duurzame troonrede opgesteld. Voorgaande jaren is deze opgesteld en voorgedragen door de nummer 1 uit de Duurzame top 100. Die is hier na te lezen.

Bron: Duurzamedinsdag.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.