Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vegetarische Gado Gado nieuw in assortiment

Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza

Met de eerste 100% biologische gezonde, dagverse kant-en-klaar maaltijdenservice KOOC willen de makers alle vooroordelen over kant-en-klaar maaltijden van tafel vegen en de perceptie van deze voeding veranderen. Hun maaltijden zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de winkels van Ekoplaza. De maaltijden zijn samengesteld door Ralph Moorman en worden door heel Nederland bezorgd.

Landelijke verkooppunten

Drie kant-en-klaar varianten van KOOC zullen vanaf nu bij Ekoplaza's door het hele land verkrijgbaar zijn. Naast de Rundstoofpot en Kabeljauw maaltijd, is ook de nét gelanceerde vegetarische Gado Gado bij Ekoplaza te koop. "We zijn erg blij met de samenwerking. We willen consumenten ondersteunen in een gezonde en biologische levensstijl. De maaltijden van KOOC sluiten daar prima bij aan", aldus Anne Floor Kruitwagen, spacemanager van Udea. Udea is importeur en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. KOOC is ook verkrijgbaar voor andere biologische en natuurvoedingswinkels die inkopen bij Udea.

Focus op biologisch en puur

Buiten het feit dat de maaltijden van KOOC biologisch zijn - met uitzondering van de maaltijden met vis, waarbij wildvangst wordt verkozen boven biologische kweekvis - zijn deze zonder ongewenste toevoegingen en vrij van gluten, lactose en caseïne. Daarbuiten voldoen de maaltijden aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Ophalen bij Ekoplaza en via webshop

De KOOC-maaltijden zijn bij de vestigingen van Ekoplaza op te halen en ook in Ekoplaza's webshop te bestellen.

Voor meer informatie: www.kooc.nl
Publicatiedatum: