Biologische orchidee in de hoofdrol op Zwitserse RTV

Voor het Franstalige actualiteitenprogramma 'A Bon Entendeur' - een goed toehoorder – zijn vandaag (20 juni) opnames gemaakt bij GreenBalanZ. De Zwitserse consument loopt ver vooruit in de voorkeur voor biologisch en ook in Zwitserland is de Phalaenopsis de meest populaire kamerplant.

Het item zoomt dan ook in op de duurzaamheid van het productieproces van de Phalaenopsis Orchidee in het algemeen en op die van de biologische variant van GreenBalanZ in het bijzonder.'A Bon Entendeur' trekt wekelijks 450.000 kijkers in het Franse deel van Zwitserland. Maar ook via het internationale Franstalige 'TV5 Monde' mag het rekenen op een trouw publiek.

Met de productie van de biologische Phalaenopsis Orchideeen heeft GreenBalanZ een unieke positie veroverd binnen de internationale sierteeltsector. Het bedrijf mag zich als enige bloeiende kamerplantenteler in Nederland 'biologisch' noemen.

Voor meer informatie: www.greenbalanz.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.