Ekoplaza neemt prijs 'meest creatieve online winkel' in ontvangst

Tijdens de verkiezing van het beste Groenterestaurant van Nederland op manadag 12 juni waren er ook detailhandelsprijzen. De detailhandelsprijs voor meest creatieve groente- en fruitwinkel ging naar EETidee in Den Haag. De prijs voor meest creatieve online winkel ging naar Ekoplaza met de informatieve Ekoplaza-app. Mathijs Vermeulen van Ekoplaza Wassenaar nam de award namens Ekoplaza in ontvangst.
 
"We zijn trots dat we deze award in ontvangst mogen nemen. Alle inspanningen de afgelopen tijd om de online presentatie en prestatie van Ekoplaza te verbeteren blijven hierdoor niet onopgemerkt. Consumentenfeedback is ook erg positief en we bieden hiermee een stuk gemak, inspiratie en informatie voor de klant. Klanten kunnen online oriënteren en in de winkel kopen, afhalen of we bezorgen elke dag aan huis", aldus Mathijs Vermeulen, ondernemer van Ekoplaza Wassenaar.


Mathijs Vermeulen (midden) met de oorkonde.

Het Beste Groenterestaurant van Nederland 2017 is restaurant Pollevie in Den Bosch. Chef Martin Berkelmans en zijn team van restaurant Pollevie kregen de prijs uitgereikt door voormalig winnaar Luc Kusters van restaurant Bolenius.

De winnaar is beoordeeld door een professionele jury in samenwerking met Gault&Millau Benelux en de klanten van de restaurants. Tijdens de beoordeling van de restaurants wordt vooral rekening gehouden met het percentage groenten en fruit dat in de maaltijd wordt verwerkt, de smaak en originaliteit van de gerechten en de structuur van de ingrediënten. Daarnaast zijn belangrijk de presentatie, de natuurlijke kleuren en een goede communicatie rond het gebruik van groenten en fruit.

De jury stond onder leiding van Frank Fol (We're Smart World) en Jack Stroeken (Ekomenu). Vanaf 2018 wordt de Beste Groenterestaurant verkiezing behalve in Nederland, België & Luxemburg ook gehouden in: Frankrijk, Spanje, Zuid-Afrika en Australië.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.