Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KOOC opent eerste verkooppunt in Zaltbommel

Vanaf vandaag liggen de 100% biologische, dagverse gezonde kant-en-klaar maaltijden van KOOC in de schappen in Zaltbommel. Verswinkel Salt Organic op de Boschstraat is het eerste verkooppunt waar men gezonde kant-en-klaar maaltijden kan kopen. KOOC is het alternatief voor ongezonde bestel-, afhaal- en kant-en-klaar maaltijden en geïnspireerd door Ralph Moorman. Er is keuze uit zes maaltijden: van wilde zalm met rode rijst tot zwarte noedels met kip.
 


In een tijd waarin wordt gezocht naar gezonde en gemakkelijke gerechten, wil KOOC de perceptie van kant-en-klaarmaaltijden veranderen. Het is dan ook de eerste maaltijdservice die uitsluitend biologische toevoegingsvrije kant-en-klaar maaltijden bereidt. De maaltijden zijn samengesteld door Ralph Moorman, zijn vrij van gluten, lactose en caseïne, en worden door heel Nederland bezorgd.

In Salt Organic in Zaltbommel komen de eerste maaltijden van KOOC te liggen. Salt Organic is een biologische verswinkel waar eerlijk eten en de bewuste keuze centraal staat. Logisch dat KOOC haar maaltijden hier graag in de schappen tentoonstelt. Cor Jansen, oprichter van KOOC: "We vinden het geweldig om nu al de eerste maaltijden in de schappen te zien liggen. De maaltijden zijn vanwege hun bewuste samenstelling perfect voor de duurzame winkelbezoeker."

Voor meer informatie: www.kooc.nl
Publicatiedatum: